MARIA

Olen Maria, iloinen ja työhöni sitoutunut parturi-kampaaja ja kosmetologi. Olen kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2013, jonka jälkeen hain kosmetologikouluun Tuusulan Keudaan. Kosmetologiopintojen aikana aloin kiinnostua myös parturi-kampaajan työstä ja valmistuttuani kosmetologiksi 2015 hain parturi-kampaajaksi. Parturi-kampaajan tutkinnon olen suorittanut vuonna 2017 samasta koulusta.


Alalla yrittäjänä olen aloittanut jo opintojeni aikana ja liikkeeni olen avannut Mäntsälään huhtikuussa 2018. Yrittäjyyteni ohella olen halunnut kouluttautua vielä lisää, jotta voisin tarjota asiakkailleni mahdollisimman monipuolisen ja laadukkaan palvelun. Olen valmistunut ekokampaajaksi keväällä 2019, jonka jälkeen olen vielä opiskellut hiusalan erikoisammattitutkinnon. Kampaajamestariksi valmistuin keväällä 2020.


TANJA

Olen Tanja, 25.v kosmetologiopiskelija Mäntsälästä. Rakastan eläimiä ja kauniita asioita. 💗 Rakastan myös sitä että nään omassa työssäni oman käden jäljen, ja että saan käyttää omaa luovuutta. Työskentelin aikaisemmin ravintola-alalla, ja sieltä matkaani tarttui taito kohdata erilaisia ihmisiä sekä ymmärrys kuinka hienoa on saada asiakas lähtemään kotiin tyytyväisenä. Olen aina haaveillut ammatista kauneudenhoidon parissa, ja vuosi sitten päätin lähteä tätä unelmaa kohti. Päivääkään en tätä päätöstä ole katunut ja tämä ala tuntuu koko ajan enemmän siltä omalta jutulta. Mulla on suuri halu oppia uutta ja kehittyä työssäni, uskon että juuri se vie mua vielä pitkälle tämän alan parissa.


Lämpimästi tervetuloa hoitoihin, toivottavasti nähdään pian!
KUJE

Liikkeessämme työskentelee toisinaan myös salonkikoira Kuje.
Kuje on kiltti pieni laadunvalvoja. Hänen työpäiväänsä kuuluu paljon unta. Kuje myös hyvin mielellään tervehtii asiakkaita sekä vastaanottaa rapsutuksia.